keskiviikko 12. marraskuuta 2008

Käynnistysvaikeuksia

Vaikka akut saatiin ladattua lyhyellä lomalla hyvin ja motivaatio on varsin korkealla, muutamat vastoinkäymiset ovat lyöneet poskelle. Aion kääntää toista kehiin ja kääntää tilanteen voitoksi.

Varsin huolimattomasti jätin tiistaina avoimen position päivällä alkaneeseen peliin. Kertoimet olivat kylläkin maistuvat, ja onni oli myötä tällä kertaa. Mutta jotenkin sen aavisti. Ajattelin, että jostakin syystä tällä tavalla "säkällä" tulleet rahat viedään käsistä vaikka väkisin. Mutta enpä olisi uskonut että niin nopeasti. Betfair päätti mennä huoltotauolle kesken illan, ja edelleenkin huolimattomasti en tarkistanut huoltotauon alkamisajankohtaa aiemmin, koska aiemmat huoltotauot ovat aina olleet harmittomina ajankohtina aamuyöstä. No, huoltotauon piti kuitenkin loppua puolta tuntia ennen pelin alkamista, ja ehtisin hyvin sulkea positioni. Tiesin kyllä varsin hyvin mitä oli luvassa.

Pian Betfair ilmoitti huollon viivästyvän, ja onni otti omansa takaisin. Tavallaan oikeudenmukaista, mutta silti tapahtumien kulku jättää harmituksen tunnetta. Toisaalta huonomminkin olisi voinut käydä.

Tämän lisäksi kansallisissa jalkapalloliigoissa on cup-kierrokset käynnissä, ja vastaisuudessa aion pysyä niistä erossa. Suosikit päättävät yllättäen peluutta kakkosia, tai juuri kun trendaavan kohteen kyytiin on päästy, päättävätkin he pelata ykkösillä ja taas tiputtiin veneestä. Taisin hieroa tappiollisen päivän pitkästä aikaa. Arvokasta kokemusta kuitenkin, cup-kierrosten luonne pitäisi onnistua kääntämään eduksen ensi kerralla, tai ainakin pysyä erossa isoista positioista. Huomiona merkittäköön, että tällä kertaa voittojen nopea sulkeminen olisi ollut erittäin hyvä päätös, toisin kuin yleensä.

Pokeria aion ahertaa, mutta kone ei ota käynnistyäkseen kunnolla. Peli on kunnossa, mutta käsiä ei kerry. Aion hakea sittaripuolelta vaihtelun kautta intoa. Tavallaa STT pelien puhtaan matemaattinen turbogrindaaminen houkutteleekin minua, mutta toisaalta palautusprosenttien koko tarkoittaisi aika isoa määrää pelejä tai aika isoja panoksia. Pelikassan ääreltä, pelisijoittaja kuittaa.

Ei kommentteja: