sunnuntai 2. marraskuuta 2008

Uusi kuu uudet puheet

Lokakuu täytti odotuksia monin tavoin, vaikka tarkat laskelmat vaihdosta ja tuloksista ovat laskematta. Suoralta kädeltä voin veikata, että vaihto kasvoi, ja tuloskin hieman parani viime kuusta. Pokerilaiskuus toisaalta oli taas harmillista, ja nyt kipinä käsien takomiseen on taas syttymässä.

Toisaalta harmittaa kuukauden aikana muutamat missatut päivät. Pahasti aina viikonlopulta jää väliin treidejä, ja parhaat actionithan olisi juuri la-su. Yhtään ei lohduta se tieto, että ensi viikollakin jää lauantain pelit väliin, mutta muuten aion marraskuussa olla vallan tunnollinen. Työmoraalissani on aika paljon hiomista vielä, ja ehkä kaikista asioista tiellä vaatimattomasta tuloksesta kunnon menestykseen pelkästään työmoraalin nostaminen veisi minut lähes perille.

Pohjois-Amerikan aikaeron tarjoama mahdollisuus treidata 'kahteen otteeseen' vuorokautta on otettu tervetulleena vastaan, ja tätä pitäisi vielä käyttää kasvavassa määrin hyväkseen NBA ja NFL pelien kautta. Jostakin syystä en vain ole täysin elementissäni two-way marketeilla. Tässä yksi kehittämisen alue lisää myös. Näiden hallitseminen toisi o/u - kohteita ja money linejä paljon treidattavaksi. Pitäisi tarkemmin tutustua markkinaan, ja keskittyä pienimpäänkin trendiin bookin tekemisen sijaan. Lainin heilahtaminen vie maton liian nopeasti alta bookkia kasatessa.

Uutena alueena päivittäiseen treidaamiseen tuli loppukuusta aggressiivisempi trendeillä ratsastelu. Risk/reward on yksinkertaisesti niin hyvä kohteissa, joissa bookkerit ovat jo joutuneet ottamaan vastaan massiivisen määrän betsejä toiselle joukkueelle. Kelkan kääntymiseen tarvittaisiin isoja uutisia tai jättiläismäisiä betsejä. Tärkeää on kuitenki analysoida kulkeeko markkina Betfairilla hieman jäljessä market lineä vai ollaanko jo ylireagoimisen puolella. Tätä arvioidessa on suureksi avuksi jos itsellä on hyvä käsitys joukkueiden tilanteesta ja voimasuhteista.

Blogin päivittäminen on ollut säälittävän heikkoa. Siihenkin uuden kuun myötä muutos. Enemmän raportointia, vähemmän asiaa, imo.

Ei kommentteja: