maanantai 26. marraskuuta 2012

Huonoja entryjä


Koomista että pärjäisin paremmin jos myisin silloin kun ostan ja ostaisin silloin kun myyn. Juuri kun on päässyt pienellä voitolla eroon liian suuresta eur/usd longpositiosta niin myin sitten samantien lyhyeksi ennen ylämäkeä. Kun siitä huolimatta olen onnistunut kitkuttamaan tiliä plussalle tähän asti, luulen että hallitsen riskin paremmin kuin treidaamisen.

Strategia perustuukin ajatukselle, että market is ranging most of time. Sen ei silti tarvitsisi tarkoittaa sitä, että on pakko hakata päätä seinään silloin kun markkina trendaa suuntaan tai toiseen. Lisään entryihini uuden kriteerin, jonka pitäisi purra tähän ja parantaa treidaamista huomattavasti jatkossa, jos vain kykenen kriteereitäni noudattamaan, se on tunnetusti paljon helpompaa sanoa kuin tehdä.

Juuri tällaisista sooloiluista on syyttäminen tämänkin hetken hankalaa markkinapositiotani, kun jeni heikkenee ja euro ajaa rallia. "Kun tästä selviän niin sitten en kyllä varmasti enää koskaan.." taas. Tosissaan puhuen kyllä mä alan jo pikkuhiljaa oppia.

Nyt vähemmän roiskimista ja vain treidejä jotka täyttää muutaman simppelin ehdon. Sitten hieman lisärahoitusta kassaan ja tavoitteita vuodelle 2013.

Ei kommentteja: