sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Lokakuu +11.9%

Yli odotusten mentiin, josta on kiittäminen strategiamuutoksia kaupankäynnissä. Kykenin jo ajoittain istumaan käsieni päällä ja asettamaan profit targetit kauemmaksi. Samaan aikaan nostan panostani koko ajan kassan kasvaessa, niin että se pysyy samana osuutena kassasta koko ajan. Hyvään tulokseen vaikutti myös se, että kykenin käymään kauppaa joka arkipäivä lokakuun ajan.

Olen kuitenkin vieläkin liian action-happy ja avaan treidejä vaikka mitään kovin mielenkiintoista ei olisikaan tarjolla. En noudata strategiaani aivan kirjaimellisesti ja teen ns. luovia pelejä vaikka pärjäisin paremmin kurinalaisemmin. Kykenen kuitenkin tällä hetkellä välttämään ne kaikista huonoimmat hetket ostaa/myydä, ja koen kokonaisriskin pienentyneen. Aion silti edelleen nostaa panosta aggressiivisesti, tällä hetkellä on paljon enemmän voitettavaa kuin hävittävää, häviäminen lähinnä aiheuttaisi pettymystä epäonnistumisesta ilman varsinaista taloudellista riskiä, kun taas isomman kassan kumuloiminen nopeahkosti voisi muuttaa asioita mielenkiintoiseen suuntaan.

Harkitsen rahoittavani tiliäni lisää, osin järkiperustein, osin kärsimättömyyttäni. Jossain vaiheessa tulee raja, jolloin on alettava suojautumaan ns. mustalta joutsenelta. Expect the unexpected, kieltämättä teen juuri päinvastoin. Strategiani on hyvin tyypillinen sucker's play, joka toimii näennäisesti aina kunnes tili viedään alta. Mietin olenkohan vain seuraava idiootti, jonka tuuri riitti aikansa. Kuvittelen ainakin, että money managementtini on kehittyneempää kuin keskimäärin, ja kaupankäynnin ympärille hahmottelemani bisnesmalli on toimiva. Näin on varmaan moni muukin kuvitellut.

Marraskuu käyntiin, tiedän mitä teen, nyt vaan execute, execute, execute. Strategia on niin hyvällä pohjalla, ettei tarvitse käyttää aikaa parempien perään haikailuun, tarvitsee vain hallinnoida ja pysyä strategiassa.

3 kommenttia:

-h kirjoitti...

Oanda demo-versio asennettu...

OskarBetting kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
OskarBetting kirjoitti...

Mahtava blogi! Jos viittit, käy kattoon http://www.oskarbetting.blogspot.com ja http://www.twitter.com/OskarBetting