keskiviikko 8. lokakuuta 2008

15 - 2 - 5

Eli päivän saldona 22sta treidatusta kohteesta 15 voitollista, 2 scratchia (+/-0) ja 5 tappiota. Tappiot pysyi pieninä ja päivä hyvänä. Yhtään isosti driftaavaa kohdetta ei osunut tielle, vaan markkinat olivat suhteelliset liikkumattomat. Yleisesti ottaen Englannin divareihin lasketaan paljon kertoimia ja lainit ovat suht' tarkat. Tämähän sopii hyvin, jos tarkoituksena on layata koko bookki eikä ratsastaa trendin mukana. Pienemmän volyymin liigoissa vaikeutena on saada altavastaajien kertoimia myytyä jotta koko bookin layaaminen olisi järkevää.

Uusia konstejakin opin taas. Usein joku on jättänyt hiljaisessa kohteessa huomattavan suuren pyynnön altavastaajalle suhteessa kohteen vaihtoon, esim. 1200€ @ 4.10 vaikka, ja koko vaihto on vasta satasia. Tämä luo usein hetkeksi eräänlaisen 'tukoksen', kun vedolle ei löydy tarjoajaa, vaikka yleinen market line olisikin 24-25%. Jos suosikkia ja tasapeliä lyödään kuitenkin myös innolla, tulee back/lay -spredistä helposti ~102%/99.6% henkinen, jolloin onkin hyvä myydä suosikkia ja tasapeliä niin paljon vain kuin saa menemään 101-102% overroundilla, koska positio saadaan voitollisesti suljettua tarjoamalla 4.10, ellei usein jopa pienempää - juuri ison odottavan pyynnön ansiosta.

Pokerin saralla jälleen yhden session päivä. Jaettakoon tunnustusta jälleen hyvästä pelistä, vaikka tällä kertaa käteen jäivät vain Sklansky buck$it. Peli on todella kohdillaan juuri nyt, ja ehkä olisikin järkevämpää pelata useampi sessio päivässä. Ainoa session virhe oli oikeastaan c-betata ysit oop, kun tosituttu regu 23/17, joka on kipannut joka kerta aiemmin 3bettiin, päättääkin instamaksaa mun 3betin positiosta reissattuaan COlta. Vihu on yks parhaista, mutta aika maltillinen postflop. Se puski Txx flopin ja TT-AA on tässä täsmälleen sen range imo.

Huomiselle on jo verkot laskettu Betfairille, Espanjan cupin kierros, ja sotkeuduinpa taas venäläiseen kiekkoonki. Aamukahvia odotellessa nukkumaan.

Ei kommentteja: