tiistai 14. lokakuuta 2008

Voittojen kautta vaikeuksiin

Sunnuntai oli onnistunut treidauspäivä. Tulos hyvää keskitasoa ja muutama mielenkiintoinen kohde. Varsinkin Kreikan divaripallossa riitti taas mielipiteiden jakajia, eikä kertoimille ollut niin väliksi.

Maanantaina vähäiset kohdemäärät ajoivat minut värjöttelemään ruotsalaisten jäähallien kulmille, josta lähinnä käteen jäi pieniä tappioita. Onneksi alle 19-vuotiaiden maaotteluissa joku nappasi jättämäni varsin optimistisen tarjouksen 1.45 Englannin voitolle Serbiasta, kun todellinen line oli lähempänä kahta. Keskimääräistä parempi päivä jälleen pulkkaan, mutta voittojen kautta vaikeuksiin:

Suljin positioni ja pelien alkamisajat lähestyivät. Silti tilini näytti itsepäisesti yli parinsadan euron exposurea eli siis jossain täytyi olla vielä avoin veto, jota en muistanut/ollut huomannut. Doublecheckkasin. Triplechekkasin. Kiroilin, ja taas tarkistin kaikki läpi. En keksinyt muuta, kuin että järjestelmässä täytyi olla virhe.

Ja vaikeuksista takaisin..

Soitin Betfairin asiakaspalveluun ja sain hyvän mahdollisuuden harjoitella suullista englantia, ja vieläpä kovaan tuntihintaan. Langan päällä ollut kaveri ymmärsi kyllä vikkelään mistä kiikastaa, eikä hänkään bongannut markettia, jossa exposureni muka oli. Tulimme yhteistuumin johtopäätökseen, että päivällä muokattu BB-markkina, johon oli lisätty "any other winner" -vaihtoehto, jotenkin aiheutti virheen, koska olin treidannut markkinaa aktiivisesti. Mies aikoi soittaa takaisin selvitettyään tilanteen. No, soittoa ei kuulunut, mutta illalla tili viimein normalisoitui ja exposureni katosi.

Nyt laskin verkkoset vesille huomista varten ja pelasin lyhyen session pokeria. Huomenna heikko valikoima kohteita, joten jouduin taas laittamaan tarjouksia vähän hiljaisemmillekin tapahtumille, kuten saksan kiekkoon. Teinpä jo alustavan bookin alkavasta mäkihyppykaudestakin! Siitä kyllä oma postinsa myöhemmin. Pokerissa oli pöydät täynnä maniacceja, 70/40 statsein pelaavat kaverit lämmitti niin mieltä kuin pöytää. Ensin hävittiin ja sitten voitettiin, vähän tuurinkin kanssa kun annoin varsin ilmavia shoveja vastapalloon. Pakko sanoa, että Tommy Angelon kirjaa luettuani sessioiden lopetushetken ajoittaminen on kyllä parantunut järjettömän paljon. Kirjaa ei voi kuin suositella, ja varmasti tarkempaa arvostelua siitäkin luvassa vielä. 

Ei kommentteja: