sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Syyskuu nippuun

Oli hommia tehtävänä - ja on niitä kyllä edellenkin. Edellisen kuukauden sain niputettua kasaan jotenkuten, vaikka en jaksanutkaan dataa vetää ohjelman läpi vielä kokonaan tarkempaa tarkastelua varten. En oikein vielä tiedä edes miten kannattaisi analysoida tuloksiaan.

Viime kuukausi lupaava ensimmäiseksi kunnon kuukaudeksi. Kunnon kuukaudella tarkoitan päivittäistä aktiivista treidusta. Välitin 2610 vetoa ja liikevaihtoa niistä 99 013€. Voitollisten kohteiden prosenttiosuutta en vielä ehtinyt laskea, enkä liiemmin voittojen/tappioiden jakaumaa eri sarjoittain. Mutulla sanoisin, että voitto% on kuitenkin suhteellisen korkea, 70-75% luokkaa ainakin. Tuotto% oli ~0.6%, josta en kyllä tiedä yhtään onko se hyvä vai huono. Ainakin siihen olisin varsin tyytyväinen jos pystyisin kasvattamaan vaihtoani reilusti lähiaikoina. Siihen taas ehkä tarvitaan hieman isompi kassa.

Pokerikuukausi on hiljaisempi, johtuen osaltaan varsin kovasta treidausinnostuksesta, ja toisaalta jäähdyttelin swingikkään elokuun. Käsiä ei kertynyt kuin muutamia tuhansia, mutta toisaalta ne menivät varsin mallikkaasti. Tällä puolella tavoite olisi aktivoitua taas, sillä peli on uomissaan. Muutenkin voisin olla vieläkin tunnollisempi töitäni kohtaan, sillä innostuksesta se ei ainakaan ole kiinni.

Liikevaihdon lisäämiseksi tavoittena oli löytää uusia urheilulajeja ja tutustua niihin. Tämä onnistuikin heti, sillä tutustuin käsipalloon. Homma lähti heti hanskasta onnistuneen treidin merkeissä. Vaikkakin volyymit ovat pieniä ja laji tuntuu varsin marginaaliselle, niin lähimaissa laji on yllättävän suosittua. Hiljaisina päivinä ainakin voi löytää lisäaktiviteettiä käsipallomarkkinoilta. Kiekkoonki on päästy niin hyvin sisälle, että vaihdon kasvattaminen ei pitäisi olla ainakaan valikoimasta kiinni. Seuraava askel on kai jenkkiurheilu, mutta jostakin syystä en pärjää niin hyvin pienimarginaalisilla two-way marketeilla, jossa tienestit pitäisi tehdä lähinnä lineä kyttäämällä ja reagoimalla muutoksiin.

Tutkimustyön aloittaminenkin nytkähti käyntiin. Ajelin jo muutamia testiluontoisia R-koodeja, ja kun inspiroi niin tehdään tulokset valmiiksi asti. Tästä oma laajempi selontekonsa tulossa.

Tämän kaiken lisäksi perjantai oli onnistut päivä markkinoilla, ja lauantain missasin lähes kokonaan juotuani kuusi olutta ja viinilasin. Tavallaan harmi, että suurin action on aina viikonloppuisin, milloin olisi paljon muutakin tekemistä. Mutta jos homman aikoo ottaa tosissaan, sen kanssa on elettävä.

1 kommentti:

Akiino kirjoitti...

Sulle on kehittymässä (tai jo kehittynyt) Pyysingin juomatavat :D