tiistai 7. lokakuuta 2008

Venäläistä kiekkoa ja alasarjapalloa

Kohtuullisen hyvä maanantaiksi Betfairilla, lukuunottamatta venäläisen KHL-liigan matsia, jossa rahat virtasivat kotijoukkueelle nopeampaa kuin ehdin alta pois. Jalkapallossa market making onnistui yli odotusten ja sain koottua kokonaisia bookkeja 101-102% overroundilla sen sijaan että olisin vain myynyt ja ostanut.

Mutta venäjän mafialle suurinosa päivän tienesteistä. Streetbookit avas tän matsin ~ 1.70 - 4.50 - 3.80 lainein, ja ehdin myydä aimo köntin 1.64ää ja 1.56tta, ennen kuin huomasin että kertoimet oli jo 1.45 kautta linjan. Vieläkin nopeampaa olisin voinut sulkea positioni, vaikka aika nöyrästi hyväksyinkin tappioni. Kuitenkin liian iso positio kerralla noinkin tuntemattomaan liigaan.

Pokerin puolella pelit alkoivat taas maistua viime aikoja paremmin. 'Trading mentality' on kantanut hedelmää silläkin puolella, ja näen paremmin pidemmälle kuinka pienet kertavoitot kasautuu isoiksi puroiksi pidemmällä aikavälillä, enkä hätäile voittaa paljon pelikerralla. Aggressiivinen napinpainaminen toi taas hyviä tilanteita, joskin sessio päättyi hieman marginaaliseen turn c-r puskuun oop TPTK + turned fd 125bb deep, joka nollas hyvin menneen session. Vaikkakin tykkäsin pelistäni niin ei rahat aivan fistpumpilla sisään menneet.

Huomiselle laskin jo verkot vesille betfairille,  englannin konferenssipalloa ruotsin divarilla säestettynä. Muutama kookas positio rakennettuna ja aamulla kahvin kans verkot kokemaan.

1 kommentti:

Akiino kirjoitti...

Erittäin lupaava bloginalku teillä tässä! Odotan innolla tulevia päivityksiä...

Syysterveisin Aki Bysing