keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Lapa jäähän ja posti blogiin

Päiväkauppa urheilulla on jännittävää. Innokkaana penkkiurheilijana hikoilen paidoista kainaloita pilalle, kun peliväline pyörii luukun edessä, mutta vuodatan vielä pisaran enemmän myytyäni isosti kotijoukkuetta ja kerroin elää oikeaan suuntaan. Pelisijoittaminen on myös kylmähermoista puuhaa; vaikka tunteella eletään mukana, päätökset tekee järki.

Haukansilmän löydettyä päivällä isoja pyyntöjä hieman matalin kertoimin päivän NHL-markkinoilta sai sydän pumppaamisen aihetta, mutta järki sopi kaupat silmääkään räpäyttämättä. Jenkkiurheilun öinen ajankohta sopiikin kuvioon enemmän kuin hyvin, sillä suljettuani positioni päivän futismarkkinoilla on kassani jälleen käytettävissä tulevan yön jenkkiurheiluun, ja pystyn kierrättämään kassaani enemmän.

Aiemmin päivällä haaviin jäi lajitelma erilaisia kaloja. Nuorten maajoukkuefutiksissa nähtiin monta trendaavaa kohdetta, joista varsinkin Israel - Suomi veti oikeaan suuntaan, myin Suomen 3.65 ja löin 4.60. Portugalin pelissä taas jouduin taas stop-lossille, kun myytyäni 1.41 päättivät kaikki portugalilaiset lyödä isänmaansa puolesta, ja bookit kautta linjan olivat helisemässä. Tasapeli ei kuitenkaan innokkaiden lyöjien kukkaroa lihottanut.

Pokerin puolella suurin ilonaihe oli lähinnä Boss Median viimein päivittämät valuuttakurssit. Taala oli jo melko historiallisella kurssilla vaihtunut aiemmin, ja nyt sen vahvistuttua dollaripöydissä voittaa euroissa enemmän, ja sehän kelpaa. Taas yhden session päivä, ja motivaatio korkealla.

Ei kommentteja: